Frågor och svar

Busstransport

- Kan vi åka med bussen trots att vi inte har match, för att till exempel se ett annat av våra lag spela?

Busstransporterna är dimensionerade efter hur många lag som spelar varje omgång. Men i undantagsfall och i mån av plats kan även lag som inte spelar den kommande omgången åka med. Observera att lag som spelar går före!

Camping

-Var kan vi föräldrar bo?

För att kunna tillgodose tillresta supporters boendebehov tillhandahåller vi sedan många år en tillfällig camping. I år kommer campingen inte vara på Vimarvallen i Vimmerby utan på Bruksvallen,  Idrottsplatsvägen 11, i Storebro. Antalet platser är begränsat och det gäller att vara ute i god tid! Klicka vidare på ”Boka camping” för mer information. Vi har flera samarbetspartners under "Boende"  här på sidan för flera alternativ.

Förläggning

- Finns det funktionärer på plats på förläggningarna dygnet runt?

Ja, det gör det.

- Hur hanterar ni brandsäkerheten på förläggningarna?

Samtliga förläggningar är skolor eller liknande. Vi har ett nära samarbete med Räddningstjänsten och följer deras regler. De flesta av förläggningarna har automatlarm som går direkt till Räddningstjänsten. På natten finns det alltid en nattvakt på plats.

-Sover man i skolsalar?

Eftersom det är skolor man blir förlagd på så sover man i skolsalar eller gymnastiksalar. Man sover tillsammans spelare och ledare. Tänk på att utrymmena är begränsade så att man inte har för breda luftmadrasser (max bredd 80 cm).

-Vi har anmält att vi vill ha boende. Hur får jag veta var vi ska bo?

På fakturan, som genereras när ni anmäler hur många spelare och ledare ni blir, kommer det vara med en länk och ett lösenord. Där får ni all information om boende, mat/speltider, registrering av specialkost mm.

Hitta

- Hur hittar man till Vimmerby?

Från Stockholm: Åk E4 till Linköping och ta riksväg 23/34 söderut.
Från Göteborg: Åk mot Jönköping och följ riksväg 40 mot Västervik.
Från Malmö: Åk via Osby, Växjö, Virserum och Målilla.

Besök gärna Vimmerby Turistbyrå för information.

- Var finns Cup-sekretariatet?

Sekretariatet finns på Ceosvallen. Varje förläggning och spelplats har också sitt eget sekretariat.

- Var spelas matcherna?

Vi använder oss av två olika spelplatser med promenadavstånd till varandra och centrum:
Den största heter Ceosvallen där större delen av alla matcher spelas och för att garantera plankvalité och förbättrad camping kommer Vimarvallen i år att ersättas med Bruksvallen i Storebro, en mil/ca tio min från Ceosvallen.

Incheckning

- Hur går incheckningen till?

Samtliga lag måste checka in före sin första match! Man ska även ha registrerat alla spelares namn över nätet innan man kommer till cupen. Detta ligger som underlag till matchrapporterna som ni får utskrivna vid incheckningen. Ni har även möjlighet att justera om någon deltagare tillkommit eller lämnat återbud sedan ni anmälde laget.

Observera att denna hantering är kontantfri! 

Inbetalning av deltagaravgifter för extra spelare/ledare/extra natt sker vid incheckningen via Swish (nummer erhålles vid incheckningen). Återbetalning av ev. återbud görs till er förenings bank- eller plusgirokonto. Glöm ej att ta med dessa uppgifter! Återbetalningen sker inom cirka två veckor efter cupens slut.

Förlagda lag erhåller nyckel eller nyckelkort till sitt boende mot en deposition på 100:- som återfås vid utcheckning. Incheckningen avslutas med att ni får lagets t-shirtar.

- Var och när checkar vi in?

Incheckningen görs på den förläggning där man ska bo. Lag som ordnat eget boende checkar in på Vimarskolan. Incheckningen har öppet 18.00-20.00 på onsdagen och från 07.00 på torsdagen. Observera att samtliga lag måste ha checkat in innan de går in i turneringen och spelar sin första match. Tänk på att det kan vara kö så var ute i god tid.
Det räcker om en ledare checkar in så man behöver inte komma med hela laget.

- Kan vi anmäla en spelare efter att cupen börjat?

Ja, i undantagsfall går det bra att göra det. Anmälan görs till något av sekretariaten. Anmälan måste dock göras innan spelaren går in i turneringen.

Mat

- Hur gör man om en deltagare inte kan äta en viss typ av kost på grund av intolerans/allergi eller religiösa skäl?

Det får ni anmäla på er lagsida. Inloggningsuppgifter hittar ni på er faktura. Var noga med att uppge specialkost innan det anvisade datumet. Önskemål som registreras efter slutdatum kan vi tyvärr inte garantera att de kan tillgodoses.

- Kan man få byta den mattid som man har blivit tilldelad?

Nej, mat-, buss- och speltider är noga uträknade för att allt ska flyta på så bra som möjligt och även så att vi ska hålla oss inom ramarna för hur många som får vistas i matsalarna samtidigt. Därför är det väldigt viktigt att alla tider hålls.

Övrigt

- Om man får en tidig match på torsdagen och har långt att åka, hur gör man då?

Har man bokat boende genom oss kan man anmäla att man vill komma redan på onsdagen. Då ingår det även frukost på torsdagen. Om behov finns erbjuder vi också övernattning, lördag-söndag, inkl frukost. Ta då kontakt med oss.

Sponsorer & samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår