Succén fortsätter...  

Bullerby Cup är en unik upplevelse och en tradition för väldigt många föreningar runt om i Sverige. Tusentals fotbollsälskande tjejer och killar får minnen för livet med sig hem efter dagarna tillsammans i Vimmerby och efter två av pandemi var 2022-års Bullerby Cup en stor succé med otroligt positiv feedback från deltagande lag. Bullerby Cup uppskattas för god organisation, bra boenden och mat, bra planer och domare och att man får mycket fotboll och cupkänsla under sina tre dagar.

Cupens koncept med gruppspel och sedan fortsättningsspel eller slutspel beroende på ålder gör varje dag och match spännande och full av utveckling, glädje och gemenskap. Eftersom cupen redan från början varit konstruerad på det sättet blev anpassningen till SvFF:s nya riktlinjer för cupspel väldigt enkel och skillnaderna från tidigare år väldigt små oavsett åldersgrupp.

"Fantastiska fotbollsplaner", omdöme från besökare

- Hur kan ni ha så gröna och fina planer när det är så torrt och varmt?

Svaret är att kommunen har gjort ett avtal med företaget Arla som släpper ut kondensvatten från sin produktion i Stångån. Vi får sedan ta upp vatten för att bevattna planerna på Ceosvallen och Vimarvallen.
Länsstyrelsen har godkänt detta. 2023 var planerna på Ceos åter otroligt gröna och inbjudande för fotboll, samma kvalité som på Ceos kommer finnas på alla planer 2024!

I alla spelgrupper inleds cupen med ett gruppspel där alla möter alla. Utifrån hur det har gått i gruppen går man vidare till fortsättnings- (10-12 år) eller slutspel (13 år) beroende på ålder. Enda skillnaden i fortsättningsspelet är att oavgjorda matcher inte längre avgörs på straffar utan förblir oavgjorda och att i slutspel utses vinnare. Precis som tidigare år så ska alla lag få spela sex matcher och ha roligt och göra sitt bästa. Alla lag spelar alla dagar (torsdag-lördag). 

Se vår föreningsfilm!

Sponsorer & samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår