Succén fortsätter...  

Bullerby Cup är en unik upplevelse och en tradition för väldigt många föreningar runt om i Sverige. Tusentals fotbollsälskande tjejer och killar får minnen för livet med sig hem efter dagarna tillsammans i Vimmerby. 2023 blev Bullerby Cup återigen en stor succé med otroligt positiv feedback från 212 deltagande lag. Bullerby Cup uppskattas för god organisation, bra boenden och mat, bra planer och domare och att man får mycket fotboll och cupkänsla under sina tre dagar.

Cupens koncept med gruppspel och sedan fortsättningsspel eller slutspel beroende på ålder gör varje dag och match spännande och full av utveckling, glädje och gemenskap. Eftersom cupen redan från början varit konstruerad på det sättet blev anpassningen till SvFF:s nya riktlinjer för cupspel väldigt enkel och skillnaderna från tidigare år väldigt små oavsett åldersgrupp.

I alla spelgrupper inleds cupen med ett gruppspel där alla möter alla. Utifrån hur det har gått i gruppen går man vidare till fortsättnings- (10-12 år) eller slutspel (13 år) beroende på ålder. Enda skillnaden i fortsättningsspelet är att oavgjorda matcher inte längre avgörs på straffar utan förblir oavgjorda och att i slutspel utses vinnare. Precis som tidigare år så ska alla lag få spela sex matcher och ha roligt och göra sitt bästa. Alla lag spelar alla dagar (torsdag-lördag). 

"Fantastisk kvalité och organisation", återkommande omdöme från besökare.

- Vi tror och hoppas att omdömet kommer av några olika faktorer. Dels för att syftet med Bullerby Cup från början alltid har varit barnens skull. Fokus på deras upplevelse tillsammans med andra fotbollskompisar runt om i Sverige. Vi vill erbjuda nya motsståndare, jämna matcher, bra planer och domare, rätt mat för att fylla på energi och lagom med tid tillsammans med nuvarande och nya fotbollskompisar.

- Det är barnens perspektiv som styr innehållet i första hand, är spelarna nöjda är det enklare för ledarna att ha fokus på rätt saker. Så vår planering går ut på att det ska vara ordning och reda, ledarna ska kunna fokusera på att ge spelarna härliga upplevelser och minnen för livet! Att vi anordnat Bullerby Cup i över 40 års tid gör också att erfarenheten och kunskapen inom organisationen är stor.

Se vår föreningsfilm!

Sponsorer & samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår