Succén fortsätter efter den 43:e upplagan  

Bullerby Cup är en unik upplevelse och en tradition för väldigt många föreningar runt om i Sverige. Tusentals fotbollsälskande tjejer och killar får minnen för livet med sig hem efter dagarna tillsammans i Vimmerby. Cupens koncept med gruppspel och sedan fortsättningsspel gör varje dag och match spännande och full av utveckling, glädje och gemenskap. Eftersom cupen redan från början varit konstruerad på det sättet blev anpassningen till SvFF:s nya riktlinjer för cupspel väldigt enkel och skillnaderna från tidigare år väldigt små.

"Fantastiska fotbollsplaner", omdöme från besökare

- Hur kan ni ha så gröna och fina planer när det är så torrt och varmt?

Svaret är att kommunen har gjort ett avtal med företaget Arla som släpper ut kondensvatten från sin produktion i Stångån. Vi får sedan ta upp vatten för att bevattna planerna på Ceosvallen och Vimarvallen.
Länsstyrelsen har godkänt detta.

Precis som tidigare inleds cupen med ett gruppspel, där alla möter alla men utan att tabeller och resultat redovisas, därefter sker ett fortsättningsspel. Enda skillnaden i fortsättningsspelet är att oavgjorda matcher inte längre avgörs på straffar utan förblir oavgjorda. Precis som tidigare år så ska alla lag få spela matcher och försöka vinna och göra sitt bästa. Alla lag spelar alla dagar (torsdag-söndag). Vi utser inte längre en ensam vinnare av varje grupp, däremot hoppas vi att många fler vid cupens slut ska få känna sig som vinnare efter att ha upplevt Bullerby Cup tillsammans.

Se vår föreningsfilm!

Nyheter

Läs mer nyheter på Facebook

Sponsorer & samarbetspartners

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår