Till startsidan
Summering av cupgeneralen
2014-07-28

Bullerby Cups cupgeneral säger endast ett ord om årets cup. Ordet är succé.
- Det kan inte bli så mycket bättre än det här.

Han påpekar att han är så nöjd för att allt har flutit på så bra med allting. Vädret har varit kanon och våra nya platser av sekretariatet och kioskerna har också varit bra. Detta tack vare våra fantastiska funktionärer säger han. Det är dem som gör detta möjligt!

Intresseanmälan till nästa års cup är öppnad och redan nu har 8 lag anmält sitt intresse.

Leif avslutar med att hälsa alla välkomna tillbaka till Vimmerby nästa år mellan den 30 juli och den 2 augusti 2015.
Bilder från söndagen
2014-07-27


Nu finns bilder från den avslutande dagen uppe på webben. Bilder från finalmatcherna och prisutdelningen ingår även i galleriet. Glöm inte kolla bilderna från de andra dagarna.

Ni hittar bilderna här »
Prisutdelning 2014
2014-07-27

Som traditionen lyder så ska Bullerby Cup 2014 avslutas med en prisutdelning. Konferencier var vår cupgeneral Leif Carlsson. Våra två prisutdelare var Vimmerby IFs vice ordförande Stefan Bragsjö och Vimmerby kommuns vice ordförande i kultur och fritidsnämnden Peter Högberg.

I traditionen ingår även att dela ut domarstipendiet som instiftades 2006 av familjen Lätt efter att Fredric Lätt med familj tragiskt omkom i tsunamin i Thailand 2014. För tionde och sista gången gick stipendiet till Tim Langneheg Nilsson från Silverdalen.

Vi säger stort grattis till Tim och önskar honom lycka till i framtiden!


Vid prisutdelningen närvarande alla lag som kommit topp 2 i A-slutspelet. Totalt var det åtta lag som fick pris under prisutdelningen för sin insats i cupen.

På bilden ser ni segrande lag i P10 Kalmar FF 1.

Stort grattis till alla lag i cupen för deras insats!
Team MB United segrare i P12
2014-07-27


Sista finalmatchen på C5 mellan Kalmar FF 1 och Team MB United blev en match med bra spel matchen igenom. Segrande i P12 blev tillslut Team MB United som vann matchen med 4-1.

Vi säger grattis till Team Mb United, segrare i P12 2014!
Köpingebro IF segrare i F12
2014-07-27

Matchen mellan Köpingebro IF och Växjö DFF blev en riktigt hård match lagen emellan. Segrare ur kampen blev tillslut Köpingebro IF som vann matchen med 3-0. Båda lagen har gjort en mycket bra cupinsats.

Vi säger stort grattis till Köpingebro IF, segrare i F12 2014!
IK Waria vinnare i F10
2014-07-27


Det var dags för F10 finalen mellan Bankeryds SK mot IK Waria på C5. En jämn match som tillslut gick IK Warias väg då de vann med 3-1. Men efter slutsignalen verkade båda lagen vara lika glada.

Vi säger stort grattis till IK Waria, vinnare i F10 finalen 2014!
FInalen gick Kalmar FFs väg
2014-07-27

Det blev en riktigt spännande batalj mellan Kalmar FF 1 och AIK i P10 finalen. Kalmar lyckades göra första målet och sen flöt det på för Kalmar. AIK lyckades göra ett mål och matchen slutade tillslut 5-1 till Kalmar FF 1 trots jämt spel i stort sett hela matchen.

Vi säger stort grattis till Kalmar FF 1, vinnare av P10 finalen 2014!
Finaldagen är här
2014-07-27


Äntligen är finaldagen här. Än så länge har vi haft bra väder och vi hoppas att vädret ska hålla i sig till finalerna.

Finalernas matchtider:
F10: Bankeryds SK - IK Waria C5 13.00
F12: Växjö DFF - Köpingebro IF C6 14:00
P10: Kalmar FF 2 - AIK C4 13:00
P12: Kalmar FF 1 - Team MB United C5 15:00
Bilder från lördagen
2014-07-26

Nu finns bilder från lördagen uppe på webben. Idag visar vi även bilder från Vimarvallens camping. Glöm inte bort att titta på tidigare dagars bilder.

Ni hittar bilderna här »
Campingen en lördagskväll
2014-07-26


Det är inte alla cuper som har den förmånen att kunna erbjuda camping åt våra supporters så centralt och framförallt nära all fotboll. Men det kan Vimmerby IF. I flera år har vi haft camping på Vimarvallen och visst har det varit populärt, något enormt. Platserna är redan fullbokade i januari/februari. Så det är hår åtgång på vår fina camping. I dagsläget kan vi ta emot cirka 150 ekipage beroende på om det är tält och storlek på husvagn.
Campingplatserna ligger runt om Vimarvallens tre planer under cupen så man har inte långt att gå om man vill se fotboll. Kvällarna på campingen fylls av glädje, skratt, skoj och stim både bland barnen och föräldrarna. Det grillas och anordnas lekar för fulla muggar. Barnen springer runt och spelar fotboll konstant hela dagarna. Campingen har en viss tjusning med tanke på dess storlek. Många lags föräldrar bor nära varandra och det blir en härlig stämning när alla grillar tillsammans på kvällarna.


Varje lördag är det oftast långbord på campingen och Färjestadens GOIF har haft en lång tradition av att ha den längsta men i år slogs de av Bergkvara/Söderåkra som hade dukat upp ett 30 m långt långbord.

Fler bilder kommer senare ikväll.
Allt flyter på
2014-07-26

Även under lördagen har allt flutit på bra under för- och eftermiddag. Inga spelavbrott och vi följer tidsschemat. Vi kunde dock höra lite åska vid lunchtid men det var inget som påverkade oss rent spelmässigt. Matcherna blir tajtare och det blir mer spännande matcher ju närmre vi kommer finalerna.
38 år med cupen
2014-07-26


Bullerby Cup arrangeras för 38:e gången och grundare av cupen var bland annat Tryggve Ericsson och L-O Svensson. Båda två är dessutom fortfarande med och jobbar med cupen varje år. Visste ni att Bullerby Cup planerades att anordnas första gången 1976 men fick ställas in då det bara var sex stycken anmälda lag. Idag har vi hela 200 lag.
Bilder från fredagen
2014-07-25

Återigen har vi haft en väldigt lugn och smidig dag där allt har gått enligt planerna. Det har dock börjat hetta till lite i matcherna nu när det börjar närma sig slutspel, mycket spännande. Idag har vi även bilder från discot och Vimarvallens camping. Campingen på Vimarvallen kommer vi även att återkomma till i morgon.

Ni hittar bilderna här »
Fredagsdisco
2014-07-25


Som traditionen lyder så är det alltid disco i Ishallen på fredagskvällen och i år var det likadant. Dj Linuz och 1 500 dansades spelare gjorde så hela Ishallen vibrerade. Discot brukar alltid vara uppskattat hos alla spelare och det märks när man träffar dem. Fler bilder hittar ni under fredagens galleri som länkas i en senare nyhet.
Uppskattad målvaktsträning
2014-07-25

Årets start av målvakträningen som vi anordnar på konstgräset under tre tillfällen fick en bra start med cirka 15 spelare och även ledare. Tidigare år har vår målvaktsträning varit väldigt uppskattad bland både spelare och ledare och om ni vill ha chans att vara med på den så är det fortfarande två tillfällen kvar. Antingen idag mellan 14.00-16.00 eller i morgon mellan 10.00-12.00.
Vädret håller i
2014-07-25


Även fredagen började bra med fint väder och redan 08.00 sparkades matcherna igång. Solen skiner över Vimmerby och det börjar bli riktigt varmt. Viktigt att alla som antingen spelar eller besöker cupen dricker mycket under dagen, passa även på att köpa en glass i våra kiosker. Men tidsmässigt så ligger vi bra till vad gäller spelschema.
Bilder från cupens första dag
2014-07-24

Bilder från cupens första dag ligger nu uppe på webben. Under hela cupen kommer vi ladda upp bilder varje kväll i ett galleri som ni kan beskåda. Ni kan även kolla bilder från förra årets cup om ni klickar in er på fliken bilder här till vänster.

Klickar här för att komma till bilderna »
Lugn start på årets cup
2014-07-24


Vi kan summera första dagen på årets cup som väldigt lugn. Alla 200 lagen checkade in som de skulle och vi har hållit tidsschemat hela dagen. vackert väder och inga stora spelarskador heller. En väldigt bra dag kan vi alltså konstatera när alla begav sig hemåt för den här dagen. I morgon kör vi igen med matchsstart 08.00.
Smålandsnytt på besök
2014-07-24

Under torsdagsförmiddagen var Erik Alfredsson från Smålandsnytt på besök på Ceosvallen. Det blev intervjuer av spelare och även vår cupgeneral Leif Carlsson.

Ni kan se klippet här »
Målvaktsträning
2014-07-24


Glöm inte bort vår målvaktsträning som ges möjlighet att vara med på tre gånger under cupen. Träningen genomförs av instruktörer från Smålands FF och målvakter från Vimmerby IF. Träningen innehåller lek-, teknik- och kordinationsövningar.

Fredag kl. 10.00-12.00 och 14.00-16.00
Lördag kl. 10.00-12.00


OBS: Ta med en välpumpad boll och vattenflaska!
P4 Kalmar på besök
2014-07-24

Under dagen har Svante Ekberg från Sveriges radio varit på besök i Vimmerby. I programmet P4 sommar i Öst åker reportar runt i Småland och Östergötland och besöker evenemang och pratar med människor. Ni kan lyssna på programmet direkt här på hemsidan.

Hungrig?
2014-07-24


Som vi berättat tidigare så har vi flyttat runt lite på Ceosvallen. Den populära grillen ligger numera direkt till vänster om man kommer från parkeringen. Där kan man passa på att köpa sig en grillad korv eller varför inte en grillskiva med potatissallad? Grillen har öppet varje dag under cupen.

Nytt för i år är även att vi öppnat matservering på Ceosvallen. I gamla Samhall lokalen intill Ceosvallen huserar nu Vimmerby IF i och under cupen driver vårt integrationsprojekt egen matservering. Där kan man köpa sig potatismos och köttbullar och även hamburgare med pommes. Matserveringen ligger mittemot Ceosvallen och är skyltat till höger om man kommer gåendes från parkeringen. Passa på att göra ett besök där under cupen.
Årets cup är igång
2014-07-24


Nu är alla 200 lag incheckade och det spelas för fullt på alla planer runt om i Vimmerby. Ceosvallen som är vår ”huvudarena” för Bullerby Cup är alldeles fylld av spelare, ledare, supporters. Även vädret är med oss i det här året och det gillar vi. Men glöm inte att dricka mycket vatten! Det är skönt att äntligen vara igång och vi hoppas att alla ska få en bra vistelse här i Vimmerby under dessa fyra dagar.
Incheckningen har börjat
2014-07-23

Nu under kvällen har lagen börjat att checka in inför årets cup. Alla lag som deltar i cupen ska registrera sig innan man börjar spela sina matcher. Totalt kommer vi ha 160 förelagda lag runt omkring Vimmerby under cupen. De förläggningar vi har tillgång till är Vimarskolan, Astrid Lindgrens skolan, Vimmerby gymnasium, Frödinge skola, Storebro skola och Södra vi skola. Sedan har vi även vår camping på Vimarvallen med närmare 150 campingplatser.
Förändringar inför årets cup
2014-07-23


Inför årets cup har vi lite förändringar nere på Ceosvallen. Vi har under hösten och våren byggt upp nya Arena Ceos nere på Ceosvallen och har kommit en bra bit på vägen. Intill konstgräsplanen har vi byggt nya omklädningsrum och kiosker till vår ordinarie verksamhet. Detta innebär att vi flyttar kiosker, lotteri och framförallt sekretariat till årets cup. Vårt sekretariat kommer alltså att vara vid den nya byggnaden intill konstgräsplanen vänd ut mot planerna.


Bredvid sekretariatet kommer det även finnas kiosker som disponeras av supporterklubben Trix, sjukvård och möjligheten till att hämta vatten. Vi har även uppdaterat kartan över Ceosvallen som sitter på olika ställen nere på området för att vi ska kunna guida er så bra som möjligt under cupens gång. I morgon drar 38:e upplagan igång av Bullerby Cup.
Digitalt program
2014-07-22


Nu finns möjligheten att kolla på vårt program digitalt här på webben. I vårt program står allt om regler, förläggning, telefonnummer och annan viktig information om cupen. Det går även att se själv när slutspelmatcherna spelas och på vilken plan.

Ni hittar programmet genom att klicka här »
Hitta under Bullerby Cup
2014-07-21

Nedräkningen till årets cup har snart nått sin sista dag. På torsdag morgon drar 38:e upplagan av Bullerby Cup igång. Som alltid så brukar vi dela med oss av kartor där vi märkt ut spelplatser, förläggningar och vart ni checkar in med hjälp av Google Maps och i år är inget undantag.

Karta med förläggningar och spelplatser samt parkering hittar du här »


Vi har även märkt ut olika servärdigheter, restauranger, matbutiker och badplatser för att göra er vistelse i Vimmerby så trevlig som möjligt.

Klicka här för den kartan »